INSULA COPIILOR HERASTRAU                                  


Insula Copiilor Herastrau

Insula Copiilor este situata in incinta Complexului Herastrau, din Parcul Herastrau, iar accesul auto se face din Sos. Nordului nr.7-9.
Insula Copiilor este o locatie special pregatita pentru sezonul cald cu o suprafata de 3000 mp, unde vegetatia, copacii si iazul cu testoase ii confera un farmec deosebit. Pe Insula Copiilor se afla o scena cu 125 de locuri, unde se desfasoara spectacole de teatru de papusi, karaoke, circ si jocuri si concursuri.
La Barul din incinta, parintii pot servi toata gama de produse naturale, racoritoare, dar si alcoolice. Aici ei se pot relaxa vizionand programele TV, pot juca biliard, tenis de masa, sah, table si remi. De la magazinul de jucarii se pot procura baloane si tot soiul de articole pentru copii. Exista si o corabie cu jocuri electronice unde se poate juca: fotbal, hockey pe masa, flipper, box.
Pentru petrecerile care au loc pe Insula Copiilor, exista copertine mari unde copiii isi pot face aniversarile si pot sta cu invitatii lor. De la gratarul si standul cu produse specifice romanesti, clientii pot servi diverse preparate ( ciorba de burta, ciorba de pui, mici, carnati, cascaval pane, cartofi prajiti, salate, prajituri, clatite, etc ).
In cateva locuri sunt vitrine cu animale impaiate ( urs, mistreti, vulpe, caprioare, iepure, jder, dihor ).
Cele 10 jocuri gonflabile uriase in ordinea inaltimii sunt : • Macaraua uriasa - 9m inalt. x 11m lung. ; • Topoganul T-Rex - 7m inalt. x 11m lung. ; • Topoganul Clovn - 7m inalt. x 8m lung. ; • Castelul - 6m inalt. x 8m lung. ; • Rinocerii - 6m inalt. x 5m lung. ; • Oraselul cursa cu obstacole - 5m inalt. x 20m lung. ; • Piscina cu bile - 5m inalt. x 6m lung. ; • Cursa cu obstacole - 4m inalt. x 17m lung. ; • Topoganul cu arcada - 4m inalt. x 5m lung. ; • Tortul petrecerii - 3m inalt. x 4m lung. ; Intre jocurile gonflabile, exista un traseu de 2m latime din materiale speciale care sa atenueze eventualele cazaturi ale copiilor. Supraveghetorii de la Insula Copiilor sunt tineri imbracati in diverse costume si mascote, care ii invata pe copii sa foloseasca corect jocurile gonflabile. Exista monitorizare video si asistenta medicala. Tariful de intrare la jocurile gonflabile este de 15 lei / copil
( toata ziua ) iar spectacolele sunt oferite gratuit. Accesul in spatiul de distractie este gratuit pentru adulti.
Din luna noiembrie si pana in luna aprilie distractia se muta in Balonul Copiilor. Va asteptam cu drag !
Contact si programari la telefoan 0729 080 686 sau 0040 21 232 96 66
Program Insula Copiilor Perioada de functionare mai - octombrie
Marti - Vineri 10:00 - 20:00
Sambata - Duminica 10:00 - 21:30
Luni inchis
Galerie foto

Harta interactiva
  Facebook RSS Feed Twitter Adauga la Favorite  

BICICLOP - Biciclete urbane