HERASTRAU FOOTBALL - TEREN SINTETIC DE FOOTBALL                                  


Herastrau Football
M.A. Sport & More va ofera in cadrul bazei sportive
Herastrau Football din Parcul Herastrau, de langa Restaurantul Casa Mediteraneana, 3 terenuri de football ce respecta normele jocului de mini fotbal avand dimensiunile de 42 m x 21 m si ofera posibilitatea de a juca intr-o formula oficiala de 5 + 1.
Exista posibilitatea de a transforma cele trei terenuri intr-unul singur cu dimeansiunea de 63 m x 42 m, ce permite jocul de fotbal intre doua echipe a cate 9 jucatori.
Complexul sportiv este dotat cu un teren de fotbal - tenis cu dimeansiunile de 12 m x 6 m, vestiare incalzite, dusuri, wc si apoximativ 100 locuri de parcare. Programul este NON-STOP fiind dotat cu nocturna. Companiilor interesate sa asigure angajatilor un moment de deconectare de la stresul zilnic, M.A. Sport & More asigura abonamente pentru intreaga perioada a anului. Herastrau Football Pentru fiecare teren va oferim 2 mingi de joc Puma si un rand de maieuri de departajare.
In perioada iernii se monteaza peste cele 3 terenuri un balon presostatic care va asigura o temperatura comfortabila pentru practicarea jocului de football.
Adresa : Sos. Nordului, nr. 7 - 9, Sector 1, Bucuresti, Romania
E-mail: mihneaandone@yahoo.com
Contact si programari la telefon +40 736 200 100 - Va asteptam cu drag !
Inchirieri Herastrau Football Interval orar Tarife
8:00 - 18:00 120 RON / ora
18:00 - 2:00 150 RON / ora
Acoperit cu balon presostatic 180 RON / ora
Galerie foto

Harta interactiva
  Facebook RSS Feed Twitter Adauga la Favorite  

BICICLOP - Biciclete urbane